Hvordan si opp tjenester?

Av sikkerhetsmessige årsaker skal oppsigelser gjøres via vårt kontrollpanel.

1. Gå til "Mine tjenester" i venstremenyen og velg "Si opp tjeneste".
  2. Markér tjenestene du ønsker å si opp og trykk "Si opp valgte abonnement".
  3. Bekreft oppsigelsen i vinduet som åpner seg.

Vær oppmerksom på at det er 30 dagers oppsigelsesfrist på alle våre tjenester.

Dersom du har overskredet fristen, eller du ønsker å si opp tjenester du nylig har bestilt, må fakturaen betales i sin helhet.