Oppsett av e-post i Thunderbird på Mac

1. Velg "Create new account" i dette bildet når du åpner Thunderbird.

2. Velg "Skip this and use my existing email" i dette bildet.

3.  Skriv inn ditt navn, e-postadressen og passordet du har valgt til din e-postadresse. Trykk "Continue".

4. Trykk på knappen "Manual config".

5. Skriv inn innstillinger for din e-postkonto:

Vi anbefaler at du velger IMAP som kontotype, da all e-post vil bli liggende på våre servere. Da får man brukt samme e-postadresse på flere enheter hvis man vil.

Innkommende e-postserver: mail.isp.as2116.net
Utgående e-postserver: mail.isp.as2116.net
Innkommende port: 143
Utgående port: 587
SSL/TLS:
Autentisering: Normal password
Brukernavn: hele din e-postadresse

Når du har fylt ut klikker du "Done".

6.  Kontoen er nå opprettet, og du kan sende og motta e-post.