Hvite-/svarteliste-funksjon

Skulle man ønske å blokkere e-post i tillegg til det vi allerede stopper via våre spamfiltre, kan man manuelt legge inn svarteliste-oppføringer i kontrollpanelet. Du kan også hviteliste avsendere som har blitt stoppet av vårt spamfilter men som du ønsker å motta e-post fra.

1. Logg på vårt kontrollpanel som administrator, velg "Mine tjenester" (1) og "E-post" (2). Finn e-postadressen du ønsker å administrere (3). Velg innstillingsknappen for den aktuelle e-postadressen for å hente frem menyen (4). Velg "Hvite-/Svarteliste" (5).

2. Om du ønsker å hviteliste en avsender som har blitt blokkert i ditt spamfilter, skriv inn den komplette e-postadressen under "Hviteliste" og velg "Legg til". Vårt spamfilter vil deretter ignorere e-post sendt fra denne adressen og slippe den rett gjennom til din innboks.

Om du ønsker å svarteliste en avsender kan dette gjøres på forskjellige måter. Du kan eksempelvis blokkere disse:
bruker@epost.com (én spesifikk e-postadresse)
*@epost.com (all e-post fra ett domenenavn)
*@*.com (all e-post fra alle .com-domener)

Skriv inn e-postadressen du ønsker å blokkere i feltet under "Svarteliste" (2) og trykk på "Legg til". Vær litt ekstra obs ved bruk av wildcard (stjerne) i oppføringene. Gjøres det feil blokkerer du kanskje ønsket e-post.