Hvordan bestille nytt domenenavn?

1. Sørg for å være pålogget vårt kontrollpanel. Velg "Mine tjenester" og "Domener" (1) og trykk deretter på "Registrer nytt domene" (2).

2. Søk etter ønsket domenenavn (1). Trykk på "Bestill" for det/de aktuelle domenene du ønsker (2) og gå "Videre til handlekurven" (3). Vær obs på at pris for registrering av domene samt årspris fra år 2 er opplyst her (4).

3. Velg eventuelle tilleggstjenester. Disse kan også bestilles senere via ditt kontrollpanel.

4. Om det ikke fylles inn automatisk, skriv inn "Navn", "Epost" og "PID" eller "Org.nummer" for å gå videre til godkjenning av bestilling.

5. Kryss av for at du bekrefter bestillingen, enten direkte eller ved at det sendes en e-post til kontaktpersonen for kundeforholdet. Trykk deretter på bekreft for å sende inn bestillingen. Du vil motta en bekreftelse pr. e-post når domenet er ferdig registrert.

Domenelisten din i kontrollpanelet blir oppdatert når bestillingen er ferdig behandlet. Normal registreringstid er 5 minutter, men det kan ta lenger tid hvis søknaden må behandles manuelt. Domenet er vanligvis aktivt på internett innen 12 timer etter bestilling.